Cloudtelefonie maakt uw communicatie efficiënter

20 december 2019
trainstation_mobilephoneVeel organisaties maken inmiddels gebruik van internetbellen, ofwel hosted telefonie. Hierbij verhuist de telefooncentrale naar de cloud. Dat levert veel nieuwe mogelijkheden op om telefonie efficiënter in te richten. Een greep uit de voordelen.

Betere bereikbaarheid
Telefonie in de cloud wordt mogelijk gemaakt via een app. Die app kunt u ook vanaf uw mobiele telefoon gebruiken, en zelfs vanaf uw laptop of tablet. Waar u ook bent, u kunt dus altijd van deze oplossing gebruikmaken. Op die manier verbetert u eenvoudig uw bereikbaarheid en communiceert u een stuk efficiënter.

Regie over de functionaliteit
Een van de grootste voordelen van een telefoniecentrale in de cloud is dat u zelf de regie voert over de functionaliteiten. U kunt heel eenvoudig zelf opties toevoegen of verwijderen. Zo kunt u gesprekken heel eenvoudig automatisch doorschakelen en keuzemenu’s instellen. Het voordeel daarvan is dat u altijd beschikt over een centrale die aansluit bij uw organisatie. Op die manier wordt uw telefonie al meteen een stuk efficiënter ingericht.

Eenvoudig op- en afschalen

Eenvoudig het aantal aansluitingen op- of afschalen? Met een telefoniecentrale in de cloud is dat veel gemakkelijker. Het aanpassen van het aantal verbindingen verloopt veel sneller en gemakkelijker. U weet dus zeker dat het aantal verbindingen aansluit bij uw daadwerkelijke behoeften.

Inzicht in bereikbaarheid

Via de app hebt u altijd zicht op het aantal gebruikers en hun status. U ziet bijvoorbeeld of iemand in gesprek is, of anderszins niet beschikbaar. U kunt hem of haar dan gewoon een berichtje sturen, zodat de boodschap toch aankomt. U vermindert hiermee het aantal onnodige contactmomenten. Ook op deze manier leidt cloudtelefonie tot efficiëntie.

Koppeling met uw crm-systeem
Cloudtelefonie kan in veel gevallen worden gekoppeld aan uw crm-systeem. Daardoor ziet u meteen welke klant belt en kunt u nieuwe informatie direct invoeren. Zo zijn uw klantgegevens altijd up-to-date en loopt u nooit meer achter de feiten aan.

Meer weten? Neem contact met ons op!
Bent u op zoek naar de beste zakelijke oplossingen? Wij adviseren hier graag over. Neem contact op met onze adviseurs via 010-2622544 (Rotterdam) of 0182-748707 (Gouda) of stuur een e-mail.