Zo houdt u uw smartphone schoon

7 december 2018
iphone (2)De kans is groot dat u uw smartphone dagelijks intensief gebruikt. Het schoonmaken van het device staat waarschijnlijk niet zo hoog op uw to do-list. U wilt echter niet bij uw klant aanschuiven met een smartphone vol vlekken, toch? Hierbij een aantal tips om uw smartphone fris te houden.

Gebruik desinfecterende doekjes 
Het is natuurlijk niet slim om uw smartphone met een kletsnatte doek schoon te maken. Voor u het weet zit u met schade. Gebruik daarom een desinfecterend doekje. Daarmee ontdoet u uw smartphone snel van de duizenden bacteriën die op uw smartphone terecht kunnen komen.

Was regelmatig uw cover en screenprotector 
Het is altijd slim om een beschermende cover en screenprotector te gebruiken. Daarmee voorkomt u schade door stootjes en valpartijen. Deze accessoires kunnen echter wel flink wat stof en andere viezigheden verzamelen. Reinig ze daarom regelmatig even onder de kraan. Haal wel eerst even de smartphone uit de cover…

Reiniging van in- en uitgangen en speakers 

Ook uw speakers, oplaadpoort en microfoon kunnen aardig wat vuil verzamelen. Deze kunt u reinigen met behulp van een tandenborstel. Gebruik nooit een tandenstoker, naald of andere voorwerpen met een scherpe punt. Daarmee kunt u uw smartphone namelijk lelijk beschadigen.

Meer weten? Neem contact met ons op!
Bent u op zoek naar de beste zakelijke oplossingen? Wij adviseren hier graag over. Neem contact op met onze adviseurs via 010-2622544 (Rotterdam) of 0182-748707 (Gouda) of stuur een e-mail.