Vast-mobielintegratie – perfect voor de thuiswerker

15 maart 2019
openoffice-mobileDat mobiel werken, zoals vanuit huis, steeds populairder wordt is natuurlijk niets nieuws. Het succes van deze werkwijze wordt voor een groot deel bepaald door de invulling van de werkplek. De juiste IT helpt de mobiele medewerker het optimale uit zijn werkdag te halen. Vast-mobielintegratie (VaMo) speelt daar een belangrijke rol in. Dat zit als volgt.

Eén nummer voor vast en mobiel 
De tijd dat u op kantoor moest zijn om bereikbaar te zijn voor uw klanten en collega’s is al even voorbij. Dankzij de mobiele telefoon behoort deze problematiek voorgoed tot het verleden. VaMo vormt ‒ letterlijk ‒ de verbindende schakel tussen vast en mobiel. Hiermee bent u bereikbaar op één vast zakelijk nummer. Als u gebeld wordt neemt u die oproep dus net zo makkelijk op uw mobiele telefoon aan. Zo bent u altijd bereikbaar, waar u zich ook bevindt.

Perfect voor de thuiswerker 
Met VaMo bent u altijd bereikbaar op het device dat u vrijwel altijd bij u hebt: uw mobiele telefoon. Dat steltu in staat te werken wanneer u wilt, zoals thuis. Ook als u vaak onderweg bent, zoals naar klanten, is VaMo natuurlijk een uitkomst. Daardoor wordt u een stuk flexibeler. Ondertussen zorgt mobiel werken ervoor dat u een betere werk-privébalans ervaart en productiever bent. Kortom, VaMo kan een belangrijk bijdrage leveren aan het succes van organisaties.

Kostenefficiënte oplossing 
VaMo kan ook nog eens leiden tot een besparing op operationele kosten. Voor het gebruik ervan is een vaste lijn niet per se nodig. VaMo kan ook worden ingezet via een app of als onderdeel van een hosted telefoniecentrale. Hierbij verloopt al het spraakverkeer via internet. Bevindt u zich binnen het wifi-netwerk van de organisatie, dan belt u zelf vrijwel gratis. Kosten voor het gebruik, beheer en onderhoud van de vaste lijn komen daardoor te vervallen. Dat kan al snel leiden tot een fikse besparing.

Nog meer mogelijkheden met hosted telefonie 

Door VaMo te integreren met hosted telefonie worden de mogelijkheden nog eens uitgebreider. Hierbij brengt u namelijk uw vaste en mobiele oplossing onder in een enkele centrale in de cloud. Dat biedt een hoop administratief gemak en overzicht. U profiteert hierbij zelfs van nog meer functionaliteiten op uw mobiele telefoon.

Meer weten? Neem contact met ons op!
Bent u op zoek naar de beste mobiele oplossingen? Wij adviseren hier graag over. Neem contact op met onze adviseurs via 010-2622544 (Rotterdam) of 0182-748707 (Gouda) of stuur een e-mail.