Vast en mobiel worden steeds vaker geïntegreerd

4 september 2019
girl-smartphone-laptop-couchDe tijd dat vaste en mobiele telefonie los van elkaar stonden ligt al even achter ons. Het integreren van deze twee vormen is tegenwoordig gemeengoed binnen veel organisaties. Dat is ook logisch, want hierdoor wordt de bereikbaarheid enorm verbeterd. Een aantal voorbeelden van de integratie tussen vast en mobiel, en de voordelen die dit oplevert.

Hosted telefonie 
Met hosted telefonie belt u gewoon zoals u gewend bent van de vaste lijn. Het grote verschil is dat uw telefooncentrale verhuist naar de cloud. Dat betekent dat u zelf alle functionaliteiten kunt aanpassen. Ook het aantal aansluitingen bepaalt u heel eenvoudig zelf. Uw telefoniecentrale sluit daardoor altijd aan bij de behoeften en wensen van de organisatie. Hosted telefonie is volledig digitaal, en werkt via een app. Daardoor kunt u de oplossing gebruiken via uw pc, smartphone, laptop en zelfs tablet én bent u altijd bereikbaar.

Vast-mobielintegratie 
Bij vast-mobielintegratie bent u bereikbaar op één nummer voor vast en mobiel. Daardoor bent u altijd bereikbaar op een vast zakelijk nummer. Bent u even niet in de buurt van de vaste lijn, dan beantwoordt u die oproep gewoon vanaf uw mobiel. Daarmee blijft u bereikbaar. uw klanten worden bovendien niet meer van het kastje naar de muur gestuurd. En dat is natuurlijk goed voor uw klanttevredenheid.

Unified Communications 
Ook Unified Communications-oplossingen kunt u op zowel vaste pc’s als mobiele devices gebruiken. Deze oplossingen bundelen verschillende communicatieoplossingen in één app. Denk aan vaste telefonie, chat, scherm delen, videovergaderen en nog veel meer. Zo communiceert u pas echt flexibel met uw klanten en collega’s, waar u zich ook bevindt. Is uw collega telefonisch even niet bereikbaar, dan stuurt u simpelweg een mailtje of chatberichtje. Snel, makkelijk en erg efficiënt.

Welke oplossing past bij u? 
Iedere organisatie kan behoefte hebben aan een andere communicatieoplossing. Het is altijd verstandig hier specialistisch advies over in te winnen. Zo weet u zeker dat u straks profiteert van een oplossing die volledig aansluit bij de wensen van u en uw collega’s.

Meer weten? Neem contact met ons op!
Bent u op zoek naar de beste zakelijke oplossingen? Wij adviseren hier graag over. Neem contact op met onze adviseurs via 010-2622544 (Rotterdam) of 0182-748707 (Gouda) of stuur een e-mail.