Uw collega’s werken effectiever met devices op maat

4 maart 2019
laptop-office-businessDe tijd dat generieke kantoorplekken de standaard waren is al even voorbij. De moderne werkplek staat in het teken van mobiliteit en flexibiliteit. Daar wordt onder andere invulling aan gegeven met devices op maat. Dat is natuurlijk geen toeval. Een aantal redenen waarom devices op maat uw collega’s nog meer uit hun werkdag laten halen.

Betere productiviteit 
Een belangrijk aandachtspunt is dat devices het leven van uw collega’s makkelijker zouden moeten maken. Hun zakelijke devices zouden daarom moeten aansluiten bij hun belangrijkste taken. Daarnaast speelt ook persoonlijke voorkeur een rol. Als uw collega privé gewend is aan Android-devices heeft het weinig zin hem te voorzien van een iOS-device. Betrek uw collega bij het keuzeproces en de keuze wordt alvast een stuk eenvoudiger.

Betere dataveiligheid 
Stel, u voorziet uw collega van een device waar hij eigenlijk niet lekker mee kan werken. Wat gebeurt er dan? De kans is aanwezig dat hij in plaats daarvan zijn privédevice inzet voor zijn werk. En dat is niet altijd even veilig. Privédevices zijn namelijk vaak minder goed beveiligd dan zakelijke alternatieven. Daardoor kunnen datalekken in de hand worden gewerkt, met alle mogelijke gevolgen van dien. Het kiezen van een passend zakelijk device helpt dit eenvoudig te voorkomen.

Betere medewerkerstevredenheid 
Door collega’s te voorzien van een device op maat toont u aan betrokken te zijn bij hun taken. Dat is een teken van goed werkgeverschap. Uw collega zal zich gewaardeerd en gesteund voelen door de organisatie. Dat leidt tot een hogere medewerkerstevredenheid. En u weet: hoe lekkerder uw collega’s in hun vel zitten, hoe beter dat is voor de productiviteit van uw organisatie.

Betere klanttevredenheid 
Voorzie uw collega’s van een device op maat en zij worden in staat gesteld om hun taken optimaal in te vullen. Daardoor kan er sneller worden ingespeeld op klantverzoeken. Die snelheid van handelen betaalt zich uit in een hogere klanttevredenheid. En dat is natuurlijk hartstikke goed voor uw business.

Zo bent u in één keer klaar 
Wilt u helemaal zeker weten dat u de juiste keuze maakt op het gebied van devices? Dan is het altijd een goed idee om dit vraagstuk bij een specialist neer te leggen. Zo weet u zeker dat u in één keer de juiste keuze maakt én brengt u efficiënt meerwaarde aan in de processen van uw organisatie.

Meer weten? Neem contact met ons op!
Bent u op zoek naar de beste mobiele oplossingen? Wij adviseren hier graag over. Neem contact op met onze adviseurs via 010-2622544 (Rotterdam) of 0182-748707 (Gouda) of stuur een e-mail.