Samsung onthult Samsung Galaxy A6

7 mei 2018
Samsung Galaxy A6Samsung heeft de Samsung Galaxy A6 onthuld. Hiermee presenteert de Zuid-Koreaanse fabrikant twee toegankelijke smartphones met veel interessante functionaliteiten. Zo is er onder andere veel aandacht besteed aan camerafunctionaliteit. De Samsung Galaxy A6 en A6+ zijn vanaf eind mei 2018 beschikbaar.

Luxe design 
De Samsung Galaxy A6 en A6+ zijn voorzien van het luxe design dat kenmerkend is voor de Galaxy-lijn. Beide toestellen hebben een volledig metalen behuizing. De standaarduitvoering is voorzien van een 5,6-inch Super AMOLED-display. De Galaxy A6+ is met 6,0 inch iets groter. Ook het Infinity Display is op beide toestellen weer aanwezig. De smartphones beschikken over een supersnelle octa-core-processor, 3 GB werkgeheugen en Android 8.0 Oreo. Dat is ruim voldoende om gebruik te kunnen maken van meerdere apps tegelijk. Ook de batterij stelt met 3000 mAh (Galaxy A6) en 3500 MAh (Galaxy A6+) niet teleur. Standaard beschikken de toestellen over 32 GB intern opslaggeheugen. Dit kan worden uitgebreid tot maximaal 256 GB.

Indrukwekkend beeld en geluid 
Opvallend aan de Galaxy A6- en A6+-toestellen is de focus op beeld en geluid. De standaarduitvoering heeft een 16MP/F1.9-frontcamera en een 16MP/F1.7-achtercamera. De Galaxy A6+ heeft een 24MP/F1.9-frontcamera. Daarnaast beschikt het toestel over een Dual Camera op de achterzijde van 16MP/F1.7 en 5MP/F1.9. Met de aanvullende Live Focus-optie kunnen foto’s met het zogeheten bokeh-effect worden gemaakt. Door de lage diafragmawaarde en aanpasbare led-flitser maken beide modellen uitstekende foto’s in zowel lichte als donkere omstandigheden. De toestellen worden ondersteund door Dolby Atmos, bekend van de Samsung Galaxy S9. Het kijken van video wordt daarbij een stuk indrukwekkender.

Beveiliging 
Ook aan beveiliging van data is gedacht. Beide toestellen beschikken over een vingerafdrukscanner en gezichtsherkenning. Dat biedt sterke beveiliging op basis van persoonlijke kenmerken. Data is daardoor erg goed beveiligd. Ook de Veilige map is weer aanwezig. Hierin kunnen bestanden en apps worden geplaatst die zo alleen voor de gebruiker toegankelijk zijn.

Beschikbaarheid 
De Samsung Galaxy A6 en A6+ zijn vanaf eind mei 2018 beschikbaar in de kleuren Black, Gold en Lavender.

Meer weten? Neem contact met ons op!
Bent u op zoek naar de beste mobiele oplossingen? Wij adviseren hier graag over. Neem contact op met onze adviseurs via 010-2622544 (Rotterdam) of 0182-748707 (Gouda) of stuur een e-mail.