Samsung Galaxy Note10 zet nieuwe maatstaf voor smartphones

21 augustus 2019
tn_05e3862e58371358f6b3f3fe3c163bf9003_galaxynote10_product_images_aura_glow_front_with_penSamsung heeft een nieuwe toevoeging aan de Galaxy Note-lijn aangekondigd: de Galaxy Note10. Deze premium smartphone is voorzien van zeer krachtige hardware en diverse innovaties, waaronder op de S Pen. Met de twee verschillende modellen biedt Samsung opnieuw een indrukwekkend device voor de veeleisende multitasker die enkel genoegen neemt met het beste.

Premium design 
Kenmerkend voor de Galaxy-lijn is het premium en moderne ontwerp. Dit zien we ook terug op de Galaxy Note10. De schermranden zijn nog dunner dan die van de Galaxy Note9, wat het toestel een minimalistische uitstraling geeft. De frontcamera is in een uitsparing verwerkt, waardoor de schermoppervlakte bijzonder groot is. Dat zorgt voor een optimale kijkervaring. Dankzij Gorilla Glass 6 en IP68 is het toestel ook nog eens goed beschermd tegen valpartijen en vocht. Verder is de vingerafdrukscanner in het display verwerkt. Deze functioneert op basis van ultrasone technologie waardoor hij nog beter werkt, bijvoorbeeld met natte vingers.

Krachtige hardware 

De Galaxy Note10 komt beschikbaar in twee versies, die allereerst qua schermgrootte van elkaar verschillen. De Galaxy Note10 heeft een 6,3-inch Dynamic AMOLED-display, grote broer Galaxy Note10+ beschikt over een Dynamic AMOLED-display van 6,8 inch. Ook met betrekking tot hardware zijn er wat verschillen. Zo heeft de Galaxy Note10 8 GB RAM, terwijl de Galaxy Note10+ daar met 12 GB een schepje bovenop doet. Verder is de interne opslagcapaciteit verschillend. De Galaxy Note10 biedt standaard 256 GB opslaggeheugen. De Galaxy Note10+ komt beschikbaar in versies met zowel 256 als 512 GB aan boord, en kan via microSD worden uitgebreid met maximaal 1 TB.

Verbeterde S Pen 

Met de verbeterde S Pen ontstaan nog meer nieuwe mogelijkheden rondom productiviteit en creativiteit. Zo is het met Digital Text Conversions mogelijk om met de S Pen geschreven notities direct om te zetten naar digitale tekst. Via Air Actions kan de S Pen ook als afstandsbediening gebruikt worden, en kan de Note10 op afstand worden bediend via gebaren. Het is eveneens mogelijk om notities te maken als het scherm uit is, zodat ideeën meteen kunnen worden vastgelegd.

Ontwikkeld voor maximale productiviteit
Gebruikers die op zoek zijn naar de beste specificaties zitten goed met de Galaxy Note10. Dankzij de supersnelle en energiezuinige processor kan er optimaal productief worden gewerkt. De krachtige accu, van 3500 mAh (Galaxy Note10) of 4300 mAh (Galaxy Note10+), hoeft niet snel te worden opgeladen. Via Samsung DeX kan de Galaxy Note10 snel in een pc-achtige werkmodus gebruikt worden, terwijl Link to Windows bestandsoverdracht tussen de Note10 en pc’s nog eenvoudiger maakt.

Indrukwekkend beeld, geluid en camera’s 
De Galaxy Note10 beschikt over drie camera’s aan de achterzijde: een hoofdcamera, een tweede camera om mee in te zoomen en een derde camera (Ultra Wide) voor het maken van foto’s met een extra grote beeldhoek (123 graden). De Galaxy Note10+ heeft nog een extra camera: de 3D-dieptecamera, waarmee afstanden tussen objecten en personen kunnen worden gemeten. Ook aan handige functionaliteiten ontbreekt het niet. Zo kan er via de camera worden ingezoomd op specifiek geluid via Zoom In-Mic. Via Live Focus Video kan het bokeh-effect nu ook worden toegepast op video. Voor een optimale beleving van audio biedt de Galaxy Note10 2x 2,5 watt door AKG afgestemde Dual Speakers met Dolby Atmos-ondersteuning.

Beschikbaarheid

Zowel de Galaxy Note10 als Note10+ komt beschikbaar in Aura Glow en Aura Black.

Meer weten? Neem contact met ons op!
Bent u op zoek naar de beste zakelijke oplossingen? Wij adviseren hier graag over. Neem contact op met onze adviseurs via 010-2622544 (Rotterdam) of 0182-748707 (Gouda) of stuur een e-mail.