Samsung Galaxy A7 maakt krachtige specificaties toegankelijk

2 oktober 2018
tn_6179d155b3018421f7ab89f386d4aba0SamsungGalaxyA7-FrontSamsung heeft het nieuwste model in de Samsung Galaxy A-serie gepresenteerd, de Galaxy A7. De Zuid-Koreaanse fabrikant brengt hiermee opnieuw een opvallend toestel uit. De Galaxy A7 is aan de achterzijde namelijk voorzien van maar liefst drie camera’s. Ook met betrekking tot de overige specificaties is de Galaxy A7 een toestel met meer dan genoeg pluspunten voor de zakelijke omgeving.

Strak en luxe design 
De Galaxy A7 is gegoten in een strakke behuizing, wat luxe en stevig aanvoelt. Het toestel is voorzien van een 6-inch Super AMOLED-display. Daarmee is het iets groter dan het 5,6-inch display van de Galaxy A8, die eerder dit jaar verscheen. In combinatie met de 18,5:9-beeldverhouding biedt de Galaxy A7 dan ook een indrukwekkende kijkervaring. Ook is de homeknop verdwenen en vervangen door een drukgevoelige sensor in het display. De vingerafdrukscanner zit bij dit toestel aan de zijkant, namelijk op de aan-uitknop.

Krachtige hardware 
Zakelijke gebruikers beschikken met de Galaxy A7 over een krachtig toestel. Qua rekenkracht is het zeer geschikt voor veeleisende zakelijke taken. Dankzij het 4- of 6-GB werkgeheugen en de krachtige processor is multitasken bijvoorbeeld geen probleem. Ook aan opslagcapaciteit ontbreekt het niet. Standaard biedt het toestel 64 GB of 128 opslagcapaciteit. Dit kan worden uitgebreid tot 512 GB met een microSD-kaart. De 3300-mAh batterij garandeert bovendien een lange gebruiksduur. De Galaxy A7 is standaard voorzien van Android 8.0. Al met al is het dan ook een goede keuze voor de zakelijke gebruiker die op zoek is naar een degelijk en krachtig toestel.

Drie camera’s aan de achterzijde 
Opvallend aan de Galaxy A7 zijn de drie camera’s aan de achterzijde. Het toestel is daarmee het eerste in het Samsung-portfolio met zulke specificaties. De primaire camera op de achterzijde heeft een 24-megapixellens met een F1.7-diafragma, evenals een aanpasbare led-flitser. Die wordt aangevuld met een 5-megapixellens met een diafragma van F2.2. Daardoor kunnen foto’s met scherptediepte-effecten worden gemaakt. De derde camera is een groothoeklens met 8-megapixelresolutie, een F2.4-diafragma en een beeldhoek van 120 graden. Daarmee wordt het makkelijker om panoramafoto’s te schieten. De voorzijde bevat een krachtige 24-megapixelcamera met een diafragma van F2.0 ‒ meer dan genoeg voor toepassingen zoals videobellen.

Beschikbaarheid

De Galaxy A7 is vanaf oktober verkrijgbaar in de kleuren zwart, goud en blauw.

Meer weten? Neem contact met ons op!
Bent u op zoek naar de beste mobiele oplossingen? Wij adviseren hier graag over. Neem contact op met onze adviseurs via 010-2622544 (Rotterdam) of 0182-748707 (Gouda) of stuur een e-mail.