Integratie van vast en mobiel biedt veel meerwaarde

12 juni 2019
vrouw aan telefoonDe smartphone is hét symbool van bereikbaarheid. Handig, maar op sommige punten biedt de vaste telefooncentrale nog altijd meer voordeel. Denk bijvoorbeeld aan een vast nummer, of een uitgebreidere centrale. Door vast en mobiel te integreren worden deze mogelijkheden ook beschikbaar op uw smartphone. Een greep uit de voordelen.

Eén nummer voor vast en mobiel 
Uw vaste zakelijke nummer heeft een veel professionelere uitstraling dan uw mobiele nummer. Zou het niet handig zijn voor uw klanten en uzelf als u altijd op dat nummer bereikbaar was? Door te kiezen voor vast-mobielintegratie maakt u dit mogelijk. Hiermee bent u bereikbaar op één nummer, op zowel uw vaste als mobiele telefoon. Uw klanten hoeven maar één nummer te onthouden, en u behoudt uw zakelijke uitstraling.

Doorlopend bereikbaar
Bereikbaar zijn op één nummer heeft nog meer voordelen; u hoeft nooit meer een oproepje te missen. In tegenstelling tot uw vaste telefoon hebt u uw smartphone vrijwel altijd binnen handbereik. Handig, want u bent natuurlijk ook vaak even buiten kantoor. Tijdens klantbezoeken bijvoorbeeld, of in de avonduren en in het weekend. Ook dan bent u gewoon via uw vaste nummer bereikbaar. Zo kunt u altijd reageren op vragen van klanten en collega’s.

Vastetelefoonfunctionaliteit op uw mobiel 
Wachtmenu’s inschakelen, uitgebreide doorschakelmogelijkheden, het instellen van huntgroepen; handige functionaliteiten die voorheen alleen beschikbaar waren voor uw vaste telefoon. Tegenwoordig zijn deze echter ook voor de smartphone beschikbaar. Dat bereikt u door te kiezen voor hosted telefonie. Hiermee verhuist uw telefooncentrale naar de cloud. Via een app kunt u de functionaliteiten ervan ook benutten op uw smartphone. Daardoor beschikt u altijd over exact dezelfde functionaliteiten, waar u zich ook bevindt. Handig, efficiënt en enorm goed voor het contact met klanten en collega’s.

Eén nummer, één contract 
Het combineren van vaste en mobiele telefonie is ook gunstig voor uw administratie. U hebt namelijk niet langer te maken met twee losse contracten. In plaats daarvan ervaart u het gemak van één contract voor beide telefonievormen. Dat betekent dat u ook maar één contract en één factuur hebt. Wel zo prettig.

Meer weten? Neem contact met ons op!
Bent u op zoek naar de beste zakelijke oplossingen? Wij adviseren hier graag over. Neem contact op met onze adviseurs via 010-2622544 (Rotterdam) of 0182-748707 (Gouda) of stuur een e-mail.