Hosted Telefonie

Home Diensten Hosted Telefonie

Altijd bereikbaar zoals u dat wilt tegen een vaste lage prijs. Met Hosted Telefonie belt u via internet en gebruikt u een eigen flexibele telefooncentrale in de cloud.

De voordelen van Hosted Telefonie

•  Flexibiliteit in beheer en gebruik
•  Direct besparen zonder kostbare investering
•  Zorgeloos bellen met Nederland Onbeperkt

Flexibiliteit in beheer en gebruik

Met de flexibele telefooncentrale van Hosted Telefonie is uw centrale altijd up-to-date en gemakkelijk aan te passen. Veranderen uw wensen of het aantal medewerkers dan verandert de centrale met u mee. Via de handige app zijn uw instellingen makkelijk te beheren. Zo kunt u gemakkelijk belgroepen toevoegen of tijdelijke doorschakelingen instellen.

Direct besparen zonder kostbare investering

Met Hosted Telefonie bespaart u direct, omdat u niet meer hoeft te investeren in een dure telefooncentrale. U kunt bellen en internetten via één verbinding en maakt gebruik van onze voordelige beltarieven. Via Factuur online en uw maandelijkse rekening krijgt u een helder inzicht in uw kosten.

Zorgeloos bellen met Nederland Onbeperkt

Wilt u vooraf exact weten waar u aan toe bent, dan kiest u voor Nederland Onbeperkt. U belt dan voor een vast bedrag per maand naar alle vaste en mobiele telefoonnummers binnen Nederland. Elke maand dezelfde vaste lage prijs, dat is wel zo rustgevend. U kunt ook kiezen voor Nederland Basis. De gesprekskosten worden dan gebaseerd op wat u daadwerkelijk verbruikt heft.