Altijd verbonden met uw klant met hosted telefonie

19 augustus 2019
phone-smile-womanDe klok begint nu echt te tikken. Binnen afzienbare tijd komt er een definitief einde aan ISDN 1/2. Vanaf 1 september 2019 wordt het uitgefaseerd en kunt u niet meer bellen via deze techniek. Tijd om zo snel mogelijk over te stappen naar het toekomstbestendige alternatief: hosted telefonie.

Voorkom onbereikbaarheid 
Voor uw dienstverlening is het natuurlijk belangrijk dat u zo bereikbaar mogelijk bent. Uw zakelijke telefonie speelt daarin een belangrijke rol. Veel bedrijven vertrouwden daarvoor op ISDN 1/2, dat jarenlang als dé verbinding gold voor telefonie. Digitale ontwikkelingen hebben de techniek echter doen verouderen. Om die reden zal deze binnenkort niet langer beschikbaar zijn. Maakt u hier nog gebruik van, dan loopt u het risico straks ineens onbereikbaar te zijn. En dat kan al snel negatieve gevolgen opleveren voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Onnodig, en bovendien eenvoudig te voorkomen. Blijf bereikbaar ‒ kies voor hosted telefonie.

Waarom u kiest voor hosted telefonie
Kiezen voor hosted telefonie is ‒ naast noodzakelijk ‒ ook heel logisch. U belt namelijk op exact dezelfde manier als voorheen. Het verschil is alleen dat uw telefooncentrale in de cloud staat. En da’s handig, want zo hebt u altijd volledige controle over de functionaliteiten. U stelt uw telefooncentrale precies in zoals u dat wilt. Functionaliteiten en aansluitingen kunt u zelf eenvoudig op- en afschalen. Bovendien kunt u heel eenvoudig routings instellen, zodat uw klanten altijd de juiste persoon aan de lijn krijgen. Zo sluit uw telefooncentrale altijd aan bij uw wensen en behoeften, en maakt u uw klantcontact meteen stukken efficiënter. Makkelijker en gebruiksvriendelijker kan eigenlijk niet.

Wacht niet langer ‒ stap nu over 
U hebt niet lang meer om over te stappen naar hosted telefonie. Het is dan ook verstandig hier zo snel mogelijk werk van te maken. Dat heeft ook te maken met het feit dat hosted telefonieoplossingen altijd op maat worden geïmplementeerd. Dat betekent dat er soms wat meer werk kan schuilen in de ontwikkeling en installatie ervan. Om die reden is het verstandig dit traject zo snel mogelijk in gang te zetten. Op die manier bent u goed voorbereid op de uitfasering van ISDN, blijft u bereikbaar én komt uw zakelijke succes op dat vlak in ieder geval niet in het geding.

Meer weten? Neem contact met ons op!
Bent u op zoek naar de beste zakelijke oplossingen? Wij adviseren hier graag over. Neem contact op met onze adviseurs via 010-2622544 (Rotterdam) of 0182-748707 (Gouda) of stuur een e-mail.